Jenny rensar lådorna under sängen...

/ 2 kommentarer
2009-02-28 21:29:15

Halloj!
Nu har jag fotat alla kläder jag vill bli av med. Allt är i gott skick, storlek xs-s och ligger mellan 40-100 kr skulle jag tippa. Lämna en kommentar eller maila vid intresse! [email protected]

1. Volang-scarf, H&M
  

2. Brun bolero, H&M


3.Brun kjol, Cubus


4. Blå cardigan, H&M


6. Grå tröja, Gina Tricot


7. Grå tshirt, H&M


8. Hängseltunika, Gina Tricot


9. Tshirt med tryck, Gina Tricot


10. Topp med knyt i ryggen, KappAhl


11. Tjocktröja, Gina Tricot


12. Ljusrosa scarf, H&M (?)


13. Tröja, H&M


14. Pikétröja, H&M


15. Glittrig topp, USA


16. Tiger of sweden, skärp


17. Saint-tropez top, MQ


18. Mönstrad top, H&M


19. Mintgrön top, H&M


20. Tunika, H&M


That's all! Lämna en kommentar om du är intresserad, eller maila som sagt! :)

maximal lycka

vardagliga funderingar / 6 kommentarer
2009-02-28 17:36:54

Hej alla glada! (ni som är sura, bli glada!)
Jag är glad, trots min huvudvärk och att det är typ 8439 minus ute och halv snöstorm. jag har nämligen ÄNTLIGEN fått praktik! och jag har hittat världens mest snygga skor, på H&M faktiskt! Dom köper jag nog imorgon... Praktiken blev på Skopunkten på sveavägen för er som undrade hihi. Nu ska jag vara duktig och hjälpa till med middagen. Ciao!



I vår är det min arbetsplats hihi.

All the things I'd do to be close to you

inspiration / 10 kommentarer
2009-02-28 12:28:25


Top H&M 149kr
Jeans Forever21 cirka 200kr
Skor H&M 198kr
Örhängen Forever21 cirka 35kr
Väska H&M 198kr
Armband bracy 79kr

mysko huvudvärk och strålande sol

vardagliga funderingar / 1 kommentarer
2009-02-28 10:51:23

Godmorgon bloggen!
Idag är det lördag, imorgon är det söndag och sen är lovet slut. Vart tog det vägen? Hm..
Hela dagen igår hade jag konstant huvudvärk, jag som aldrig brukar få det! Isch. Idag är det lite bättre men det gör fortfarande ont och jag blir galen. Får hälla i mig mängder med vatten så kanske det blir bättre?
Hoppas på att Lisa ska vakna snart och svara på mitt sms! Måste åka till stan idag för ytterligare jakt på praktik, att det är underbart väder är bara ett stort plus. Puss på er!

btw #1. igår kom mitt presentkort hem från gratismakeup! Gissa om jag är happy happy...
btw#2, Lisus klippte sig igår och jag tycker det blev så jäkla snyggt! Check it out













Lisuus.blogg.se

alla snubbar vill ju vara katt

vardagliga funderingar / 8 kommentarer
2009-02-27 14:51:39







Gustav och jag var ute på en promenix i skogen. Svinkallt men åh vad mysig min kissemiss kan vara ibland. Nu blir det städning för hela slanten. Mitt rum ser fan inte klokt ut. Wish me luck!

åh sommar sommar sommar!

vardagliga funderingar / 8 kommentarer
2009-02-26 16:14:48

Snart är det första mars. Idag bokade mamma och pappa sin semester, två veckor i Korfu utan mig och bror. Måste erkänna att det känns rätt surt men vad ska man göra. Skulle bli för dyrt om alla skulle åka, och vem ska ta hand om Gustav? Nej, jag får helt enkelt vara hemma iår. Men vad ska JAG göra hela sommaren? Förhoppningsvis jobba några veckor, men sen. Jag har inga planer och det känns ganska konstigt. Vill åka på kryssning, följa med Lisus till Öland, åka till mitt landställe, och en hel del andra saker. Men inget är bestämt, usch vad jag inte gillar att ha alltid osäkert.
Vad är dina planer i sommar?


jag längtar till grekland

hopplös torsdag

vardagliga funderingar / 2 kommentarer
2009-02-26 11:42:56

Godmorgon!
Här sitter jag med träningskläderna på. Ska nog upp och fixa frukost och sen försöka dra mig iväg till Nautilus. Trött som jag vet inte vad är jag också. Isch. Så fort jag kommit hem ska jag städa och sen bara ligga i sängen hela dagen. Rätt värdelös dag men man måste ha sånna också, eller? Suck.

I taket lyser stjärnorna

sevärt, läsbart och örongodis / 5 kommentarer
2009-02-25 19:38:04



Sorlig, rolig, tragisk. Det är nog hur jag skulle beskriva "I taket lyser stjärnorna". Filmen handlar om Jenna, vars mamma är sjuk i cancer. De tvingas bo hos hennes mormor som hon i princip avskyr. Jenna är en ung tonårstjej som inte riktigt vet vilken fot hon ska stå på. Hon blir osams med sin "nördiga" bästa kompis, örjar röka och festa med skolans populära. Samtidigt mår hon rent ut sagt förjävligt på grund av hennes mammas sjukdom. Tänker naturligtvis inte avslöja hur den slutar, men den är absolut sevärd!

vardagslyx som jag älskar

vardagliga funderingar / 3 kommentarer
2009-02-25 18:10:41

Hej onsdag!
Dagen har varit underbar. Ställde klockan på åtta, hade en tid på ElisabethSkolan klockan tio. En klassisk ansiktsbehandling var bokad! Åh så skönt det var. Ånga, inpackningar, krämer, massage i en hel evighet, prynplock och såklart lite porklämning. En och en halv timme senare hämtade mamma och jag ut biljetterna till "I taket lyser stjärnorna". I väntan på filmen åt vi god kebabtallrik på söderhallarna. Strax ska jag gå över till Lisa. Tanken är att vi ska färga hennes hår! Vad vi hittar på sen vet jag ännu inte. Hur har din dag varit då?


bild lånad från ElisabethSkolan

Seven pounds

sevärt, läsbart och örongodis / 6 kommentarer
2009-02-25 16:49:16



Seven pounds! En hjärtgripande historia om Ben (supersnygga Will Smith!) som vill hjälpa andra. Han klandrar sig själv för en olycka som drabbade många, och nu vill han "fixa det" genom att rädda andra människors liv. Vilket han verkligen gör. Filmen får mig att inse att man verkligen borde ta vara på det man har och inte klaga över ytliga små problem. Efter jag sett den, kramade jag Adam lite extra hårt. Det är en film jag verkligen rekommenderar, och jag är förvånad över att jag inte grät i slutet! Den är så himla fin... Se den people!

vänd ansiktet mot solen så faller skuggorna bakom dig

shopaholic / 0 kommentarer
2009-02-24 18:31:32

Hej bloggvärlden!
Idag har jag haft en mysig dag med Lisus. Vi åkte till centrum, shoppade och åt. Ikväll blir det vattengympa och sen hem till Andra Avenyn och en kopp te. En perfekt tisdag om ni frågar mig! Dessutom hade jag ju världens finaste kille brevid mig när jag vaknade. Imorgon kommer också bli en mycket bra dag, men det får ni ju veta då hihi. Puss


Puderrosa tröja från H&M, 98kr


Armband och nagellack 39kr/st.

desperata husfruar och lite ungdomskärlek

vardagliga funderingar / 2 kommentarer
2009-02-23 14:10:02



Godmorgon!
Älskling och jag sov till halv ett idag, mycket skönt! Nu har vi bara duschat och ätit lunch. Och nu ska vi se klart säsong tre av dom desperata husfruarna. Ikväll blir det festis hos Matilda! Måste hinna (och orka!) gå ut och köpa lite läsk tills dess. Söta Lisa står för spriten, då kan bannemig jag i alla fall offra mig på groggvirket! Höhö, ha en bra måndag. <3

ut med det gamla, in med det nya

/ 3 kommentarer
2009-02-22 21:28:39



Tröja från Vero Moda med en mysig krage, storlek S. Ordinarie pris 130kr, Du får den för 70kr + eventuell frakt! Kan mötas upp i Stockholm.
(det vita man ser på bilden är tvättlappen...)

det är mycket nu

vardagliga funderingar / 3 kommentarer
2009-02-22 19:29:01

Halli hallå.
Ber om ursäkt för min kassa uppdatering men jag har noll tid till det. och så kommer det förmodligen vara resten av lovet också. jag ska prioritera att vara världens bästa vän för Lisa, världens bästa flickvän åt Adam, och ha tid för mig själv. Jag känner att jag verkligen behöver ta tid åt dom bästa relationerna jag har, och se till att dom fortsätter vara bra. Det är viktigt!

Så nu ska jag ut och gå med Lisa, i snöstormen. Vädret suger ju stenhårt men efter snöstorm kommer solsken (?).
PUSS!





Gårdagen spenderade jag med dessa coola grabbar i stan. Mycket roligt och smågalet. På kvällen blev det chill hos Matilda. Mysigt!

lördag, och ja juste. det är lov!

vardagliga funderingar / 5 kommentarer
2009-02-21 11:48:35

Godmorgon!
Vaknade pigg och glad, dels utav att jag kunde andas med näsan, alltså inte lika snorig och förkyld längre, och dels för att solen sken! sen smartass som jag är, kom jag på att det är lov nu. jag får inte sova länge bara en dag till utan, 8 dagar till! Woho! Så jag skuttade upp och in i duschen men såklart, när jag var färdig så hade solen gömt sig bakom moln. hoppas jag får se mer av solen i stan.
   nu ska jag bara göra mig klar och äta lunch. är lite sugen på mozzarellapizzan som ligger i frysen, hm. sen ska jag i alla fall åka in till stan för att sälja en väska! ska försöka hinna jaga lite praktik också. älskling är redan i stan med några vänner så dom möter jag upp någon gång. uppdaterar mer senare om jag får tid!


älskade stockholm
bild lånad från google

ge mig medelhavsvärme

inspiration / 3 kommentarer
2009-02-20 22:00:00


Delias.com


H&M

ett hopp om extra klirr i kassan

vardagliga funderingar / 6 kommentarer
2009-02-20 17:09:25



jag är ju som alla säkert redan vet, medlem på de flesta gratis-sidor. nu har jag också börjat lägga in reklam! förut trodde jag att det var jättekomplicerat och hade ingen ork att försöka förstå men det är fasiken inte alls svårt. try it :)

nu ska jag och bror laga någon form av kyckling-wook. hoppas det blir gott!

Vilken shoppingtyp är du?

/ 2 kommentarer
2009-02-20 14:18:51

Gjorde precis ett test på Glamours hemsida om vilken shoppingtyp jag är. Ganska roligt tidsfördriv när man har tröttnat på att ligga i sängen... Tack gud för den här nya nässprayen som hjälper mot både rinnsnuva och nästäppa, Otrivin tror jag minnsan att den heter.



Detta blev resultatet på mitt shoppingtest:

Impulsiv

Den impulsiva shopparen kan inte ta så mycket som ett steg in i en butik utan att komma ut med femtioelva påsar som du sedan gömmer för eventuell sambo. Kännetecknas av en välfylld garderob, men inget att ta på sig. Den impulsiva shopparen har också ett mantra för att övertyga sig själv: "ingen fara, öppet köp, jag kan lämna tillbaka den." Vilket du, om vi ska vara ärliga, aldrig kommer att göra.
Jag tycker inte att det stämmer SÅ bra om jag ska vara ärlig. Har allt mer börjat strunta i att köpa onödiga saker och istället tänker efter vad jag verkligen behöver och vill ha. Prioritera!


rött

vardagliga funderingar / 3 kommentarer
2009-02-19 21:15:38

Idag är en röd dag. då syftar jag inte på mina mörkröda naglar. nej, min näsa är röd för att jag snytit sönder den. ögonen är röda för att jag nyser fem gånger i minuten? läpparna är röda för att jag har en hemsk ovana att bita på läpparna när jag är förkyld. Fyfan säger jag bara. Nu tittar jag på Lyxfällan och pratar med Lisus, och snyter mig såklart. Sen blir det hoppa i kojs för min del. Hoppas jag är frisk imorgon.



tre halvfärdiga hårband blev det. Jenny älskar knappar och pärlor

jatack, gratis skor!

/ 0 kommentarer
2009-02-19 19:25:57

Well well, nog för att det börjar bli ut-tjatat men vem älskar inte gratis? jag blir i alla fall som tokig av rabatter, erbjudanden och ja, gratissidor. nu finns det en som heter gratisskor! fungerar precis som de flesta andra så bli medlem och få presentkort på Dinsko, Bianco, Jerns och Nilson.


Übersnygga skor från Bianco

ett försök till kreativitet

vardagliga funderingar / 0 kommentarer
2009-02-19 16:58:38









mitt extra element är på, en chokladmuffins i magen, värmeljus, sylådan på golvet och Kent ur högtalarna. Great! Nu ska vi se om jag inte kan få till ett hårband eller två. Wish me luck

H&M HOME!

inspiration / 6 kommentarer
2009-02-19 12:02:31


ÄNTLIGEN! Idag finns H&M's nya kollektion med hemma-produkter uppe på hemsidan. Allt från dessa coola kuddfodral, till sängkläder, mattor, prylar till köket m.m. Självklart är det billigt! Det är sånna här nyheter som får mig att vilja ha min egna lägenhet på Söder med älskling så vi kan fylla den med snygga, moderna prylar.

imorgon, 2 poäng kvar...

/ 0 kommentarer
2009-02-19 11:23:24



Imorgon kommer jag kunna klicka hem ett presentkort på H&M värde 250kr! Gissa om jag är glad? Bli gärna medlem så kan du också få presentcheckar på H&M, Kicks eller Åhléns.
Lätt som en plätt

one tree hill

sevärt, läsbart och örongodis / 3 kommentarer
2009-02-18 20:45:48

ville bara tipsa alla one tree hill-fans att säsongerna 1-4 kostar 230kr/stcdon just nu! är man student får man även fraktfritt. själv har jag ingen säsong ännu så jag funderar på att köpa första säsongen när studiebidraget ramlar in på kontot.


charmigare än såhär blir det inte?

en enkel onsdag

vardagliga funderingar / 2 kommentarer
2009-02-18 18:19:17

Ikväll ska jag...


titta på mysiga 2 och en halv gubbe


försöka börja på våran engelska-bok. vore skönt att läsa ut den snarast!


och måla naglarna i en mörkröd nyans.

ska försöka hinna med en varm och skön dusch också.
Vad gör ni ikväll?

lite mer vill ha-begär

inspiration / 6 kommentarer
2009-02-18 12:02:15


En skön och avslappnad stil som jag väldigt gärna skulle vilja ha i vår! Kläder och skor från Monki, armband från Bracy.

om mystiska pojkar, skumma pojkvänner och allmänt skitsnack

vardagliga funderingar / 5 kommentarer
2009-02-17 22:36:48

andra avenyn är slut, jag och Lisa har girls-talk på msn!
vi disskuterar allt från spel, ja då menar vi dessa spel som får oss att gå på nerverna, pojkvänner, konstiga EX-pojkvänner, underliga beteenden och allt annat som vi inte förstår.
- t.ex. spela, i timmar. hur och varför är det kul? jag kan tänka mig nån timme i veckan, fine. men mer än så, nej tack!
- ex-pojkvänner. det var tillräckligt komplicerat NÄR man var i det förhållandet. sen går man vidare, eller?, men på något underligt sätt är han kvar i ens liv. Hur går det ihop? men jag grubblar, och funderar och bara fattar inte varför du gör som du gör. mystiska pojke.
ja nu ska vi inte gå in allt för mycket på detaljer, jag kan helt enkelt bara uttrycka mig så att fan vad enkelt det borde vara att leva livet som nunna.




















Missförstå mig rätt älskling. jag älskar dig, men ibland förstår jag fanimej inte hur "ni killar" tänker och fungerar.

dagens vill ha

inspiration / 7 kommentarer
2009-02-17 15:50:51


Från Bracy kommer dessa fina armband, kanske ska ta och skicka efter dom nästa månad? Är riktigt sugen på det...

you are beautiful

vardagliga funderingar / 1 kommentarer
2009-02-17 15:45:42

Igår på trean visades det nya programmet om unga tjejer som är så missnöjda med sina kroppar att dom vill plastikoperera sig. Den ena tjejen ville göra fettsugning och den andra ville göra en bröstförstoring, båda var 16 år (om jag minns rätt...). Hur som helst. Jag vet inte om jag tycker det är okej eller inte. Får dom verkligen bättre självförtroende om dom gör operationen, eller kommer dom bara hitta något annat som dom är missnöjda med, och vill då operera det också? På något sätt tycker jag ändå att dom borde försöka acceptera deras utseende som det är men jag kan ändå förstå att det måste vara jobbigt att som 16åring, se ut som en fem åring vad det gäller brösten. Jag kan förstå att hon skämdes och inte ville inleda ett förhållande med någon men varför ska det vara så? De flesta har väl "små" bröst och inte D-kupa?
   Ska man operera sig, ska man definitivt göra det för sin egen skull och aldrig för att bli accepterade av andra. För i slut ändan hittar andra alltid något annat att haka upp sig på.


170209

vardagliga funderingar / 0 kommentarer
2009-02-17 09:42:06

Tisdag, näthandel b står på schemat, vilket innebär att jag sitter och pillar på min hemsida. riktigt kul men nu har jag kört fast så väntar på hjälp. efter träningen mådde jag uruselt. ont i hela kroppen (inte för att jag tränat), ont i huvudet, halsen, näsan rann och fy. mådde inte mycket bättre imorse men jag drog på mig älsklings tröja och traskade till bussen. slutar två så jag borde överleva dagen. hur mår ni idag?

brinn pengar brinn. jag lovar du betyder nånting

vardagliga funderingar / 2 kommentarer
2009-02-16 18:48:06

gymmet nästa! skönt ska det bli, även fast jag är trött och har ont i ryggen. men när jag väl kommit hem och är nyduschad så åh. ljuvliga känsla.
av någon anledning gick jag hem från skolan idag. det var sjukt kallt, och jag orkade inte vänta på bussen så jag tänkte att jag går till nästa hållplats, orkade inte vänta när jag väl kom dit, gick till nästa och tillslut var jag i princip hemma så då kunde jag gå sista biten också. så galet det kan bli.
   har inte mycket planer för resten av veckan. måste göra klart en psykologi-analys tills på fredag men annars vet jag ej. vill träffa min Lisus också! Attans, det känns som att vi har mindre och mindre tid med varann. det måste vi ändra på right sweetheart?


The Notebook

sevärt, läsbart och örongodis / 4 kommentarer
2009-02-16 18:23:00

The Notebook. Wow, säger jag bara. En gripande, sorlig, kärleksfull och en aning tragisk film. Föräldrarna tycker att han är trash, en pojke som inte kan ge deras dotter en framtid. hon är kär som aldrig förr. en dag tvingas hon att flytta och efter flera år träffar hon "den perfekta" enligt hennes föräldrar. efter ett tag återvänder hon dit hon bodde förut, där Han fortfarande bor. vill ni veta hur det slutar får ni helt enkelt se den! vilket jag verkligen tycker att ni borde göra. Filmen gjorde mig kär på nytt, i min älskade Adam såklart.
Jenny rekommenderar The Notebook!

13 år - nybliven pappa

vardagliga funderingar / 13 kommentarer
2009-02-16 11:34:19


Är det bara jag som tycker att det är helt sjukt att han är pappa? 13 år, han var 12 år när han gjorde sin tre år äldre flickvän gravid. De beslöt sig för att behålla barnet, trots att han inte ens får veckopeng. är inte det här sjukt? jag tycker inte det är gulligt eller fint på något sätt. "pappan" har inte ens kommit in i målbrottet! jisses, läs artikeln här.
Vad tycker du, är man lämplig att bli förälder vid 13 års ålder?

tidsfördriv

/ 0 kommentarer
2009-02-16 11:18:52

Namn: Jenny Karin Hansson
Ålder: 18 om cirka 3 månader!
Bor: Hus utanför Stockholm
Skola: Riksäpplet, pluggar handel och administration
Familj: Mamma och pappa, bror på 21år och katten Gustav!
Landställe: Mysig stuga i Hallstavik
Jobb: Inget men jag vill gärna ha....
Bästavän: Lisus
Sommarplaner: Lite planerat ännu. Umgås massa med dom jag älskar, landstället, utomlands? Dont know right now.
Äter helst: Pasta eller tacos
Min drog: Skor, kläder och min Adam
Gör om helgerna: Umgås med nära och kära
Framtidsplaner: Gå ut skolan med höga betyg, jobba, plugga vidare till ?
Svaga punkt: Söta komplimanger som sticker ut ur mängden.
Civilstånd: Förhållande med Adam i ett år
Största skräck: Ormar
Mitt mest betydelsefulla: Familjen (adam ingår i min familj, lätt!)
Får mig att gråta: Oj, vet inte...
Hatar: kyla och att vara hungrig

listan är snodd från kära Sofie

måndag

vardagliga funderingar / 0 kommentarer
2009-02-16 11:06:22

har extra lång lunch idag bara för att matteprovet gick fort. vi fick kyckling och ris, ganska torrt och småäckligt men det funka. går i skolan till halv fem idag, sen ikväll blir det träning. men ingen prison break!? börjar ju något nytt program 22,00 men inte sa dom förra veckan att det är uppehåll? förvirrande och deprimerande...

Rosa Pantern 2

sevärt, läsbart och örongodis / 0 kommentarer
2009-02-15 20:00:25

Premiären var i Fredags, Lisa och jag var självklart där!
Egentligen är den inte bra, eftersom handlingen är tråkigt lik den första. Men jag kan inte låta bli att dö av skratt ett antal gånger under filmen. Steve, min kära Clousue, är underbar. Han är korkad, klantig, helt enkelt värdelös som polis. men på något underligt sätt lyckas han alltid lösa alla fall om The pink panther. Gillar man Steve Martin, så se den. Ett gott skratt förlänger livet right?
 

den mysigaste helgen på länge

vardagliga funderingar / 2 kommentarer
2009-02-15 16:58:43

Denna helg har jag sett tre filmer! alla var bra på sitt sett, kommer skriva om dom senare ikväll.
har spenderat mesta tiden med älskling och det har vi verkligen behövt. så mysigt att titta på film, laga mat, ha levande ljus, äta godis, sova och bara ta det lugnt en hel helg. han blev glad för min "adam&jenny-bok" som jag hade klippt och klistrat ihop. bilder på oss genom året, texter och ord som betyder mycket. jag blev faktiskt lite stolt över det jag till slut fixade ihop. av älskling fick jag geléhjärtan med socker (åh vad jag älskar dom... mums!!) och kärlekscheckar! åh, min pojkvän, romantikern. Jag blev riktigt glad, han förvånade mig faktiskt :)


  
   
Det fanns fler checkar men dom här var några av mina favoriter. <3

nyheter på bracy.se

inspiration / 1 kommentarer
2009-02-15 15:58:21

redan i nästa vecka kommer vi få se armband från OXXO (som bracy.se säljer billigast i sverige!) och vi har en ny månadens ängel. nämligen Elita Löfblad, hennes armband skulle jag inte tacka nej till!




lite materalistisk kärlek,

älskade mysiga fredag

vardagliga funderingar / 6 kommentarer
2009-02-13 19:29:25


Med magen full med tacos åker dessa oseriösa flickor till staden! Cluesoue, here we come!


Sen åker jag hem till älskling, hemma igen på söndag så det blir inte mycket till uppdatering. PUSSHEJ!

ibland lönar det sig att vara shopaholic

shopaholic / 4 kommentarer
2009-02-13 15:24:14



Detta ramlade ner i brevlådan igår. En presentcheck på 200kr och en erbjudandekupong, handla för 300kr - få 50kr rabatt, handla för 600kr - få 100 kr rabatt och så vidare. Inom en snar framtid kommer jag också få check från Gratis make-up på 250kr på H&M. Alltså, nästa månad kommer jag shoppa kläder/smycken/smink för 600kr, och endast betala 50kr från egen ficka! LOVE!?


Bara en liten del av allt jag vill ha i min garderob...

fredag den trettonde

vardagliga funderingar / 5 kommentarer
2009-02-13 09:05:15

ska det här bli en dag då alla trippar på tå för att de är rädda för otursdagen?  är du skrockfull och lite extra försiktig på fredagen den trettonde?
jag tror i alla fall att dagen blir jättebra! har precis varit på möte angående lite reklam för skolan. jag ska öppna en ny blogg då jag ska skriva om skolan/handelsprogrammet! känns kul att dom valde just mig, ska komma på lite idéer och så tills efter lovet. great :)

vad händer idag då,
förhoppningsvis slutar jag tidigare än vad det står på schemat, det borde jag göra eftersom jag är klar med uppgifterna men man vet ju aldrig... Då ska jag i alla fall handla med mamma, hon ska bjuda på lite biogodis! ikväll blir det ju Rosa Pantern 2 för mig och Lisus, åh vad jag längtar. Tacos till middag också, den här dagen känns inte som en otursdag? bara att vänta och se. kisses


ikväll smäller det!

inte alls rätt person som vann om ni frågar mig...

inspiration / 14 kommentarer
2009-02-12 11:57:10


McKey - Vinnare säsong 11

Samantha - Som borde vunnit! (ville helst att Analeigh skulle vinna men icke...)

Jag har aldrig gillat McKey. Tycker hon ser gamal och tråkig ut. Hon är inte ens vacker i verkligheten, bara på bild eller med masssa smink? Nej, Samantha var en ung och klockren vinnare när det stog mellan dom två. Men ja, ibland förstår man inte hur juryn tänkte. Vem ville du skulle vinna ANTM 11?

snälla du förlåt mig, jag glömde vem jag var*

vardagliga funderingar / 1 kommentarer
2009-02-12 10:40:58

happy torsdag? nja. trött torsdag. är det bara jag som är sjukt trött och halvdepp hela tiden? det är bannemig inte kul. men snart kanske det vänder i min glädje-bergochdalbana.
hur som helst, är hemma på "håltimme". behövde inte gå på idrotten sen är det lång lunch innan engelska. slutar halv tre och då ska jag träna med Lisus, skönt! men nu ska jag springa upp och slänga in mozarella-pizzan i ugnen, mums!

* Kent - Stoppa mig juni (lilla ego), sjukt bra låt

Need some sleep

vardagliga funderingar / 0 kommentarer
2009-02-11 18:28:44

jag är trött som bara den. sprang runt i stan och fixade och greja. slutade med en mysig fika på John Chris innan vi åkte hem. ska åka till föräldrarmötet vilken minut som helst men innan det, förbi centrum och hämta mitt paket från H&M!
ska börja röra på mig nu, ha en skön kväll!
hoppas jag hinner hem till topmodel!!




härligt vårigt från ellos

inspiration / 9 kommentarer
2009-02-11 11:54:38


onsdag

vardagliga funderingar / 1 kommentarer
2009-02-11 09:45:20

halli hallå
onsdag, halva skolveckan har gått. underbart! var galet trött imorse men jag orkade upp ändå. idag är det en helt fullbokad dag. ska till ungdomsmottagningen så fort jag slutat för att hämta ut nytt recept. så fort Lisus slutat ska vi in till stan och hämta biljetterna till Rosa Pantern, ska passa på att leta lite praktik också. när jag väl kommit hem efter det hinner jag bara äta och sen iväg igen. då blir det föräldrarmöte. undrar om dom har något intressant och vettigt att komma med... men nu söta läsare, ska jag fixa ihop en outfit!


du är allt och så mycket mer

meningsfullt / 7 kommentarer
2009-02-10 21:52:25



Bara för att du är rent utav kärlek för mig. det finaste och bästa som finns. på lördag är det ett år. du har varit min i ett år. du har varit en del av mitt liv i ett år. det har varit ett helt underbart år. vi har haft jättebra, och jättedåliga, upplevelser. men det viktigaste är att vi klarade oss igenom allt tillsammans. vi gav aldrig upp. vi fortsätta att kämpa och skrattade igenom tårarna. det är kärlek. att aldrig ge upp. fortsätta och vilja. tro och hoppas. att aldrig ge upp.
jag sa för ett år sen, jag släpper dig aldrig. och det menar jag ännu. jag älskar dig min prins. you saved me.

six billion people in the world and sometimes all you need is one

vardagliga funderingar / 8 kommentarer
2009-02-10 11:14:19

Har haft lunch. Då borde jag vara mätt men icke. Vi får fisk typ tre gånger i veckan och jag klarar inte av fisk för  fem öre! usch usch usch. så idag blir det en dag då jag är hungrig. ska som sagt vara med älskling idag. det känns som en evighet sen vi träffades även fast vi sågs en snabbis i skolan igår hehe...
nu ska jag läsa och kommentera bloggar tills nästa lektion börjar!

rutiner och veckoplanering

vardagliga funderingar / 4 kommentarer
2009-02-09 18:30:17

Hello hello
Har precis lagat och ätit pannkakor. mycket gott! är nu klädd i träningskläder, ska bara smälta maten lite till och sen blir det ett hårt pass med mamma på gymmet. ska bli riktigt skönt. tycker det känns bra att komma in i rutiner, veta på ett ungefär vad som händer varje dag.
Vecka 7 ser ut såhär för mig;

måndag: skola till 16.30, träna efter det.
tisdag: träffa älskling och plugga lite. absolut tv-kväll sen.
onsdag: hämta recept på ungdomsmot. åka till stan och hämta biobiljetter med Lisus, föräldrarmöte 19.00
torsdag: Träna med Lisa, fixa inför lördag (alla <3 dag & årsdag för mig och a!)
fredag: familje-mys-middag (tacos!), Rosa Pantern 2 premiär med Lisa! sova hos älskling
lördag & söndag: kärleksdagar med A!

forever till Sverige?

inspiration / 18 kommentarer
2009-02-09 11:16:34

Tro det eller ej! Aftonbladet har en artikel om att  Forever21 letar butik i Sverige. Det vore väl för jäkla underbart om dom började sälja i Sverige, till dom låga priserna dom har i USA också. Åh vad härligt det skulle vara!!


Det här är då bara en outfit som jag vill ha från Forever21.

snygga väskor till salu

/ 4 kommentarer
2009-02-08 21:11:02



1. Rosa-vit väska, 100kr +frakt
2. Röd Friis Company väska, 150kr +frakt SÅLD
3. Brun väska med flera fack, 100kr + frakt SÅLD

Gott skick, kan sänkas vid snabb affär :)

söndag

vardagliga funderingar / 0 kommentarer
2009-02-08 19:40:47

hallåj!
helgen har varit rolig, mysig, inspirerande, slapp och allmänt skön. ikväll ska jag titta på The Break-up på trean och äta vaniljbullar. mums! har precis fixat bilder på tre väskor jag tröttnat på. lägger upp dom här senare i bloggen så är det bara maila/kommentera vid intresse! love sugar












leopardmönstrat + svart

shopaholic / 4 kommentarer
2009-02-07 17:34:20


väska H&M 149kr (dålig bild, men den duger right..?)


linne H&M 98kr

en dag på stan

vardagliga funderingar / 0 kommentarer
2009-02-07 17:06:03


Detta var då en trött och osminkad Jenny imorse. Planerna var att jag och Lisa skulle på Bloppisen i stan, men när vi såg kön ångrade vi oss. Vi hade ju ändå inte tänkt handla något där. Tittade istället i massa andra butiker. Har äntligen hittat ett par chinos som passar och ser bra ut. Måste köpa så fort studiebidraget kommer hihi. Kvällens planer blir att åka till älskling. Jag hoppas på en massa prat, kramar, melodifestivalen och Rosa Pantern. Hur ser din kväll ut?

nästan som ett mirakel

vardagliga funderingar / 5 kommentarer
2009-02-06 19:55:35

kvällen är räddad! jag är nyduschad, ska bara slänga på mig en lagom tuff outfit, sen traskar jag över till Lisa där det är lite halvmysigt med massa folk. Förhoppningsvis har någon lite dryck över till mig. Hur patetiskt det än låter, I need a drink!
Ha en skön fredag sötnosar
"Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya"

me want

inspiration / 4 kommentarer
2009-02-06 13:07:44


Söta bodys från Monki

fredag,

vardagliga funderingar / 0 kommentarer
2009-02-06 08:43:47

godmorgon!
det blir en skoldag för mig, kan inte ligga hemma mer så jag får helt enkelt ta mig i kragen, ta med lite näsdukar och gå till skolan! kommer förmodligen vara helt däckad när jag kommer hem, mer skrivande då. kisses

Monki lanserar solglasögon

inspiration / 1 kommentarer
2009-02-05 19:53:18


Läste precis på Glamour.se att Monki ska börja sälja solglasögon! Hur underbart är inte det här?! Jag kommer garantera köpa ett par Monki-solisar, kommer du?

levande ljus and some music

vardagliga funderingar / 1 kommentarer
2009-02-05 18:34:46

Så galet skönt att bara sitta vid datan, läsa lite bloggar, kika lite kläder och lyssna på musik. Det är absolut mys-stämning i mitt rum, bara svaga lampor och levande ljus. Lyssnar på Feist, riktigt bra musik faktiskt! Nej nu vart det brist på ord, skriver antagligen mer senare. Pusstuss!

american pie

sevärt, läsbart och örongodis / 2 kommentarer
2009-02-05 15:45:30



Idag har jag sett American pie 1 & 2. Tycker dom är sjukt roligare och en aning pinsamma. Skrattretande grabbar som jag gärna skrattar åt en dag som denna.

Jenny rekommenderar alla American Pie-filmer.

jag mår genast lite bättre!

shopaholic / 5 kommentarer
2009-02-05 10:41:07


Skickade efter lite vår/sommar-kläder från H&M.
Rea och rabatter så det slutade på cirka 350kr!
En nöjd Jenny ska nu göra frukost

attans vilket oflyt...

vardagliga funderingar / 0 kommentarer
2009-02-05 10:22:49

Torsdag, imorgon är det fredag och helg.
Så jädrans typiskt att jag ska gå och bli förkyld nu! Jag hade massa saker planerade som jag verkligen såg fram emot att göra. Jag skulle åkt till stan idag och letat praktik, slänga CVn över hela stockholm-stad (!), sen träna med Lisus. Imorgon hade jag tänkt åka till stan igen och fika med käraste Josefin, på lördag skulle jag på Bloppis med Lisa och eventuellt flickorna i klassen och sen åka till älskling och mysa ända fram till söndag.

Hoppas jag mår 1000 gånger bättre imorgon, så kanske min helg blir som jag ville...

you are just like a pill

vardagliga funderingar / 1 kommentarer
2009-02-04 11:26:50

God snörvlig morgon
det blev ingen skola för mig idag, gick nyligen upp och jag mår inte direkt bra. snorigt, varm som attan, trött, huvudvärk till och från. som tur är kommer älskling vilken minut som helst. mys!
gustav är totalt busig, knaskatten. största pupillerna och han bara spinner som en tok. dom stunderna är få så jag njuter! jobbigt bara att han har typ fot-fetisch och vill naffsa i tårna haha!
OBS! jag pratar fortfarande om KATTEN, inte om pojkvännen...

girls just wanna have fun

inspiration / 8 kommentarer
2009-02-03 18:43:18


En H&M-outfit som jag gärna skulle ha en sommardag. Supersnyggt med någon av skorna från Monki? Åh I like it!

home sweet home

vardagliga funderingar / 5 kommentarer
2009-02-03 15:20:27

äntligen hemma.
sista timmen i skolan var plågsam. helt plötsligt, från ingenstans, känner jag mig supertrött, hängig, näsan bara rinner och nej vad är det här?! Jag har inte tid att bli sjuk, *atcho*, men ändå verkar det som jag har en förkylning på G. Blir en absolut ta-det-lugnt-dag, film och godsaker.


jag skulle behöva en puss

mer vår-inspiration från Monki

inspiration / 4 kommentarer
2009-02-03 12:42:11



  


hello, I'm in love

inspiration / 0 kommentarer
2009-02-03 11:45:23

  
Jag är beroende av Monki

...So that we can dance the night away

vardagliga funderingar / 1 kommentarer
2009-02-03 11:15:13

Träningen gick superbra igår. Körde 30 min crosstrade efter alla maskiner, var lagom slut när jag kom hem. Sov lite för länge imorse även fast jag bestämt mig för att inte försova mig något den här veckan. Attans...
Idag är en lugn dag som jag ser fram emot. Ska på ett möte 15.00 efter skolan om hur vi ska förbättra våran "hemvist" och klassrummen. Det ser ju dötrist ut. Kala, ljusa väggar som får vem som helst att somna. 
Resten av dagen består av samhälls-pluggande, blogga och titta på TV. Tisdagar är en riktigt Tv-kväll för mig!

Btw, gör en hemsida i Näthandel om skor! Snacka om underbart, få sitta och titta på skor på lektionstid! Lägger upp lite bilder på mina favoriter sen. Puss


I'm electric, I just want to dance

vardagliga funderingar / 3 kommentarer
2009-02-02 18:55:53

Hallå där,
Måndagkväll, well well allt är lugnt än så länge. Har precis ätit middag, innan det blev det en liten powernap för mig. Ruskigt trött och frussen, när har våren tänkt att komma? Jaa, jag vet att det bara är andra februari men jag längtar så! Ska i alla fall strax ta en tripp till gymmet så då lär jag bli både varm och pigg, yes! Kommer hem lagom till en varm dusch, kvällsfika och Prison Break. Great!





foto: jag
hello sunshine
längtar tillbaka till kreta 2008!

pink is hot

inspiration / 7 kommentarer
2009-02-02 12:07:08


Allt är från H&M

halvtråkigt tidsfördriv på en söndagkväll

/ 4 kommentarer
2009-02-01 22:25:59


OM JUST DIG
NAMN: Jenny
FÖDD:  26e maj 1991
BOR: Stockholm
SMEKNAMN: har egentligen inget smeknamn
FAMILJ: mor och far, bror och katt
SKOLA : fredrika bremer (riksäpplet...)


HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON: jaa
ÅNGRAT NÅGOT: säkert, kan inte komma på vad bara
LJUGIt: njä jag är ärlig
SVIKIT NÅGON: ja
KÄNNT DIG SÄMST: typ
GRÅTIT: yes
SKRATTAT: mycket!
VARIT SJUK: nej
VARIT UTOMLANDS: nej tyvärr inte...
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: nope


KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA: ja faktiskt
SKRATTAR DU OFTA: nästan för mycket!
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: trött och kramsjuk
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: väldigt varierande
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: väldigt länge sen
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: ja
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: nja
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: jag älskar kärlek
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: jag tror och hoppas
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU:  som fasiken
OM JA, VEM: min adam


DENNA MÅNAD:
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: ja lite
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED: en bunt idioter
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: absolut!
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: svårt att säga. adam är mycket nära min "drömkille" i alla fall!
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : båda
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: lång!
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: brunt
FÅR DU MÅNGA KILLAR: nix, räcker med Adam med stort A!


UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: blond
ÖGON FÄRG:  blågröna
LÅNGT ELLER KORT HÅR: inget av det typ?
SNYGG ELLER FUL:  beror på humör haha.
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: jadå
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: varje dag hihi
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: öhm, ja!
HAR DU LÅNGA NAGLAR: japp
SMINKAR DU DIG: i princip varje dag
VARFÖR,ÄR DU INTE VACKER UTAN? jodå, men jag känner mig bättre med

Nu tänkte jag ta och sova, börjar 09.45 imorgon så det blir många timmars sömn för min del. Skönt!
Godnatt sötisar


Total repair, yes!

/ 3 kommentarer
2009-02-01 19:45:07



Provade denna "hårinpackning" i fredags. Håret känns såå mjukt och skönt efteråt. Dessutom luktar den verkligen gudomligt. Värt att pröva, speciellt i kombination med bastu.

happy birthday

vardagliga funderingar / 5 kommentarer
2009-02-01 18:03:18

Dagen har spenderats med släkt och älskling. Storebror fyllde 21 år! Grattis grattis. Konstigt nog har jag knappt några bilder på honom, så det fick bli en på skrället hehe.
Träffade lilla William också, bara 2 månader! åh vad jag längtar tills jag har flyttat hemifrån, fått ordning på mitt liv och kan skaffa mig en egen familj. Lovely,
Nu ska jag hjälpa mamma att handla, sen hämtar vi upp pizza/kebab! Muuuums

RSS 2.0