kan man köpa energi på ica?

vardagliga funderingar / 7 kommentarer
2010-01-07 @ 18:33:33
Jag har absolut slut på motivation och energi. Trots att det precis varit lov så går mina batterier på tomgång. Jag har ingen lust till nånting! Eller egentligen massor, men inget som inkluderar skolan.
Tiden räcker inte till. Det finns för mycket som jag vill göra men som jag inte kan bara för att tiden inte finns. Allt som ska göras är plugg plugg plugg. Läsa böcker, skriva hemtentor, loggböcker och som pricken över i:et; driva ett företag.

Så min fråga är enkel;


Kommentarer
Postat av: STYLEMIND

Du jag vet faktiskt inte gumman.... jag känner samma just nu! helt utpumpad och slö, trött, fryser, fattar inte hur jag ska få till sista frågan på hem tenatn.... ska börja på den i morgon. för ett år sen bokade jag en lång resa tillthailand... vad nu liksom??bara kallr kallt kallt. Oj, sorry, det här blev ju inte så pepp!

puss

2010-01-07 @ 18:59:45 http://stylemind.blogg.se/
Postat av: PICTURES BY FELICIA KARLSTROM.

den frågan skulle jag också behöva ha svar på =) jag skulle hemskt gärna vilja börja dansa igen, men jag hinner inte pga. skolan, jag har så mycket i skolan, vi har prov nästan varje vecka =( då hinner jag inte med :/

Postat av: PICTURES BY FELICIA KARLSTROM.

sv: det har du faktiskt helt rätt i jennsan :D hehe

Postat av: Elin

hejsan jag har en frågestund på min blogg kolla gärna in och ställ en fråga. Skulle vara kul att veta vad du vill veta! (:

2010-01-07 @ 21:22:08 http://momentofweakness.blogg.se/
Postat av: L i n n e a s b l o g g ♥

(vet inte om min kommentar skickades så skriver om) Gör som jag gjorde i min blogg, ett kollage! Och skriv ut och förvara på ett ställe där du ofta ser det och påminns om allt roligt du har att kämpa för. är i samma sits som du, hoppas att det här hjälper dig! kram!

2010-01-07 @ 22:06:12 http://linnealindblad.blogg.se/
Postat av: L i n n e a s b l o g g ♥

aaah och btw har du inga saker sådär planerade, sätt dig ner och försök komma på saker du skulle VILJA göra!

2010-01-07 @ 22:06:53 http://linnealindblad.blogg.se/
Postat av: l i s a

åh jag känner precis likadant :( så surt att vara så skoltrött nu till sista rushen när man bara vill köra gärnet så det blir ett bra slut :/ men snart är det över, då slipper vi pluggandet :D

2010-01-08 @ 12:03:08 http://lisuus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0